SKÖTSELRÅD

Flertalet utav smyckena vi säljer är guldpläterade, vilket innebär att de är överdragna med 14k/18k guld och innehar en kärna av antingen silver eller mässing. Alla smycken är nickelfria.

 

 

 

 

 

För att upprätthålla en god kvalité av våra smycken rekommenderar vi att man förvarar dem torrt och separat från varandra, detta för att undvika onödigt slitage på pläteringen. Man bör även undvika att duscha, träna eller sova med smyckena på.

 

 

 

 

 

För bibehålla och förlänga livslängden, lystern och pläteringen rekommenderas att undvika vatten och annan typ av väta på smyckena, så som bodylotion eller parfym. Här brukar ringar vara särskilt känsliga då de är mer utsatta. Rekommendationerna råder en att avlägsna smyckena innan man applicerar bodylotion/parfym, samt att vänta i några minuter tills huden absorberat produkten för att avslutningsvis ta på sina smycken igen.

 

 

 

 

 

Så här gör du rent dina smycken

 

 

1. Mixa diskmedel och ljummet vatten

 

 

2. Blötlägg dina smycken i ca 5 min

 

 

3. Rengör med en mjuktrasa

 

 

4. Skölj dina smycken noga och torka av med en mjuk trasa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Så här tar du hand om dina solglasögon!

 

 

 

 

 

För att bibehålla en fin kvalité på solglasögonen rekommenderar vi att man placerat solglasögonen i det tillhörande fodralet när de inte används. För att få bort smuts och dylikt utan att repa glaset, bör man använda den putsduk som medföljer. Behöver glasögonen en mer djupgående rengöring rekommenderar vi diskmedel utblandat med ljummet vatten som man rengör glasögonen med. Använd en mjuk trasa.

 

 

 

 

 

Efter ett tag kan vissa uppleva att solglasögonen inte längre sitter lika bra som de gjorde i början, detta kan bero på en rad olika saker. Detta justeras enkelt på plats i vår butik och ingår alltid som en service när man handlar solglasögon hos oss.

 

 

 

 

 

Vi sista rekommendation är att ge sina solglasögon lite kärlek en gång om året. Detta gör du genom att komma in till oss så att vi kan se över solglasögonen och spänna åt dom.